Giriş Kayıt
Henry Normal

Henry Normal (62)


Yapımcı, Senarist, Oyuncu

Henry Normal, 15 Ağustos 1956 Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, senarist, oyuncu.

Yolculuk (2010), Gavin & Stacey (2007), The Trip (2010), Uncle (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ağustos 1956
Doğum Yeri: Nottingham, Nottinghamshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 60 Komedi Yapımcı 6.3 9,203
2016 60 Belgesel Yapımcı 7.9 2,235
2015 59 Belgesel Yapımcı 7.8 1,112
2015 Komedi Yapımcı 5.7 110
2014 58 Dram Yapımcı 6.4 3,321
2014 58 Komedi Yapımcı 5.4 223
2014 Komedi Yapımcı 7.2 872

Umudun Peşinde
2013 57 Biyografi Yapımcı 7.6 88,743
2013 57 Gerilim Yapımcı 6.9 28,019
2013 57 Komedi Yapımcı 5.7 954
2013 Komedi Yapımcı 5.9 197
2013 Komedi Yapımcı 7.6 44
2013 Komedi Yapımcı 7.1 317
2012 Komedi Yapımcı 8.1 4,893
2012 Komedi Yapımcı 7.9 2,667
2012 Komedi Yapımcı 7.5 793
2012 56 Belgesel Oyuncu 7.6 31
2012 Komedi Yapımcı 7.3 336
2012 Komedi Yapımcı 7.3 631
2011 Yapımcı 8.1 3,740
2011 Komedi Yapımcı
Çeşitli
8.2 2,302
2010 Komedi Yapımcı 8.3 1,984
2010 Komedi Yapımcı 8.0 5,817

Yolculuk
2010 54 Komedi Yapımcı 7.0 20,094
2010 54 Komedi Yapımcı 8.3 220
2009 53 Komedi Yapımcı 6.5 3,225
2007 Komedi Yapımcı 8.0 13,118

Kar Pastası
2006 50 Dram Yapımcı 7.5 11,817

Tristram Shandy: Uyduruk Bir Öykü
2005 49 Komedi Yapımcı 6.8 11,962
2004 48 Müzikal Yapımcı 7.5 648
2004 Komedi Yapımcı 8.1 2,021
2003 Komedi Yapımcı 8.4 18,910

24 Saat Parti İnsanları
2002 46 Biyografi Yapımcı 7.4 30,476

Usta Suçlular
2001 45 Komedi Senarist 6.4 6,215
2001 Komedi Senarist 8.2 3,605
1998 Komedi Senarist
Yapımcı
8.1 5,578
1988 Komedi Yapımcı 8.3 30,785
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019