Giriş Kayıt
Jean-Gabriel Nordmann

Jean-Gabriel Nordmann


Oyuncu

Jean-Gabriel Nordmann, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jean Gabriel Nordmann | Jean-Gabriel Nordmann n
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 6.7 1,315
2009 Belgesel Oyuncu 7.5 113
2008 Dram Oyuncu 5.2 192

Sıfır Noktası
2007 Dram Oyuncu 6.5 618

Yeni Ailem
2007 Dram Oyuncu 6.6 700
2003 Gizem Oyuncu 5.6 353
2002 Macera Oyuncu 7.4 3,736
2000 Biyografi Oyuncu 7.0 1,119
2000 Macera Oyuncu 6.6 518
2000 Dram Oyuncu 6.1 570

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 6,404
1992 Dram Oyuncu 7.1 1,726
1991 Dram Oyuncu 6.7 89
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,848

Fransiz Devrimi
1989 Dram Oyuncu 7.7 1,092

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,485
1975 Dram Oyuncu 7.9 835
1974 Oyuncu    
1973 Biyografi Oyuncu 6.1 26
1968 Dram Oyuncu 6.8 124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018