Giriş Kayıt
Jean-Gabriel Nordmann

Jean-Gabriel Nordmann


Oyuncu

Jean-Gabriel Nordmann, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Jean Gabriel Nordmann | Jean-Gabriel Nordmann n
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Oyuncu 6.7 1,330
2009 Belgesel Oyuncu 7.4 115
2008 Dram Oyuncu 5.2 195

Sıfır Noktası
2007 Dram Oyuncu 6.5 619

Yeni Ailem
2007 Dram Oyuncu 6.6 708
2006 Komedi Oyuncu 5.9 26
2003 Suç Oyuncu    
2003 Gizem Oyuncu 5.5 354
2002 Macera Oyuncu 7.4 3,772
2000 Biyografi Oyuncu 7.0 1,130
2000 Macera Oyuncu 6.6 521
2000 Dram Oyuncu 6.1 575
1998 Suç Oyuncu 7.0 58

Picasso ile Yaşamak
1996 Biyografi Oyuncu 6.4 6,446
1992 Dram Oyuncu 7.0 1,737
1991 Dram Oyuncu 6.6 93
1991 Dram Oyuncu 7.5 2,855

Fransiz Devrimi
1989 Dram Oyuncu 7.7 1,112

Swann'in Aşkı
1984 Dram Oyuncu 6.6 1,500
1975 Dram Oyuncu 7.8 860
1974 Oyuncu    
1973 Biyografi Oyuncu 6.1 28
1968 Dram Oyuncu 6.8 126
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,884) Vikings (7,078) The Big Bang Theory (2,508) Black Mirror (1,877) Outlander (1,603) Gotham (1,506) Peaky Blinders (1,201) La casa de papel (1,158) Nightflyers (1,104) Friends (1,087)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019