Giriş Kayıt
Kevin Nolting

Kevin Nolting


Editör, Editör, Müzisyen

Kevin Nolting, editör, editör, müzisyen.

Çıplak Silah 2 (1991), Çocuk Oyunu (1988), Çocuk Oyunu 2 (1990), Umut Dalgaları (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ters Yüz
2015 Animasyon Editör 8.2 528,515

Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2013 Animasyon Editorial Department 7.3 289,113

Yukarı Bak
2009 Animasyon Editör 8.2 835,647

Vol. İ
2008 Animasyon Editorial Department 8.4 895,968

Arabalar
2006 Animasyon Editorial Department 7.1 325,485

Kayıp Balık Nemo 3D
2003 Animasyon Editorial Department 8.1 859,029

Şangaylı Kovboy
2000 Aksiyon Editorial Department 6.6 111,231

Köstebek
1999 Biyografi Editorial Department 7.9 148,959

Umut Dalgaları
1998 Dram Editorial Department 6.0 22,431
1998 Animasyon Editorial Department 5.9 16,563

Bagajdaki Melek
1997 Aksiyon Editorial Department 5.3 11,970

Cenaze Ve Aşk
1996 Komedi Editorial Department 5.0 7,368
1994 Dram Editorial Department 5.9 4,141

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Editorial Department 5.9 56,503
1992 Komedi Editorial Department 6.1 11,288
1992 Dram Editorial Department 7.0 6,438

Çıplak Silah 2
1991 Aksiyon Editorial Department 6.9 95,929

Çocuk Oyunu 2
1990 Korku Editorial Department 5.8 39,272
1990 Dram Müzik 4.4 1,605
1989 Aksiyon Editorial Department 6.4 7,663

Çocuk Oyunu
1988 Korku Editorial Department 6.6 75,928

Saygon
1988 Aksiyon Editorial Department 6.2 2,369

Zirvede
1987 Aksiyon Editorial Department 5.7 45,364
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,581) Into the Badlands (2,804) The Flash (2,055) American Gods (1,882) Supernatural (1,559) Arrow (1,541) Vikings (1,462) Star Trek: Discovery (1,266) This Is Us (1,165) The Big Bang Theory (1,016)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019