Giriş Kayıt
Robert Nolan

Robert Nolan


Oyuncu, Yapımcı

Robert Nolan, oyuncu, yapımcı.

Paranormal Witness (2011), Savaş Bölgesi (2012), Silent Retreat (2013), (2013) Antisosyal (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.4 253
2016 Komedi Oyuncu 5.9 1,284
2015 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
6.8 29
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.8 151
2014 Aksiyon Oyuncu 5.2 38
2014 Korku Oyuncu 4.8 1,408
2014 Korku Oyuncu    
2013 Korku Oyuncu 4.1 676

Antisosyal
2013 Korku Oyuncu 4.5 2,656
2013 Komedi Oyuncu 6.5 13
2012 Korku Oyuncu 2.9 345
2012 Dram Oyuncu 7.7 59
2012 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 132
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.2 80

Savaş Bölgesi
2012 Aksiyon Oyuncu 4.3 1,226
2011 Kısa Metraj Oyuncu 6.6 13
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 133
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 2,215
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Fantastik Oyuncu 4.4 1,825
2010 Kısa Metraj Oyuncu 7.9 32
2010 Kısa Metraj Oyuncu 4.4 14
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 53
1991 Aksiyon Oyuncu 5.6 581
Dizi Altyazıları
Vikings (3,556) Supernatural (3,541) Arrow (2,567) The Flash (2,160) Supergirl (1,156) La Casa de Papel (1,119) Counterpart (998) Friends (933) The Protector (900) Black Mirror (778)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018