Giriş Kayıt
Robert Nolan

Robert Nolan


Oyuncu, Yapımcı

Robert Nolan, oyuncu, yapımcı.

Paranormal Witness (2011), Savaş Bölgesi (2012), Silent Retreat (2013), (2013) Antisosyal (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Korku Oyuncu 3.5 222
2016 Komedi Oyuncu 4.7 154
2015 Kısa Metraj Yapımcı
Oyuncu
6.8 26
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.9 138
2014 Aksiyon Oyuncu 5.7 29
2014 Korku Oyuncu 4.7 1,032
2014 Korku Oyuncu    
2013 Korku Oyuncu 4.2 602

Antisosyal
2013 Korku Oyuncu 4.5 2,277
2013 Komedi Oyuncu    
2012 Korku Oyuncu 2.9 286
2012 Dram Oyuncu 7.7 35
2012 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.2 129
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 78

Savaş Bölgesi
2012 Aksiyon Oyuncu 4.2 1,144
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 12
2011 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 111
2011 Belgesel Oyuncu 7.9 1,874
2011 Kısa Metraj Oyuncu    
2010 Fantastik Oyuncu    
2010 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 31
2010 Kısa Metraj Oyuncu 4.4 14
2009 Animasyon Oyuncu 7.0 53
1991 Aksiyon Oyuncu 5.6 552
Film Altyazıları
Upgrade (12,333) Tag (6,609) Deadpool 2 (6,547) Avengers: Infinity War (3,518) Skyscraper (2,663) The Endless (2,343) Adrift (2,163) Down a Dark Hall (954) Ah-ga-ssi (872) Bad Samaritan (834)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (4,258) La casa de papel (2,233) The 100 (2,195) Better Call Saul (2,175) Suits (1,627) Yellowstone (1,308) Black Mirror (1,189) Friends (1,158) Vikings (1,141) Westworld (1,079)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018