Giriş Kayıt
Jason Nolan

Jason Nolan (42)


Jason Nolan, 08 Eylül 1976 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu

Romeo Ölmeli (2000), Alfa Kurt (2018), Kahraman Çocuk (2013), Hold the Dark (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1976
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon 0    

Alfa Kurt
2018 42 Macera 0 6.8 21,641
2018 42 Gerilim 0 5.7 17,463
2017 Suç 0 7.6 4,367
2017 Suç 0 7.3 6,670
2016 40 Macera 0 7.9 231
2015 Dram 0 5.9 208

Diriliş
2015 39 Macera 0 8.0 583,294
2015 39 Aksiyon 0 4.5 4,310
2015 39 Dram 0 6.3 8,877
2015 39 Aksiyon 0 4.1 548
2014 38 Korku 0 4.4 284
2014 Macera 0 7.5 5,346
2014 Suç 0 9.0 254,655

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 37 Komedi 0 6.1 8,871

Kahraman Çocuk
2013 37 Aksiyon 0 7.1 14,728
2013 37 Korku 0 6.2 123

Bourne'un Mirası
2012 36 Aksiyon 0 6.7 262,277
2011 35 Dram 0 6.5 1,861

Yürüyen Cehennem
2011 Dram 0 8.3 43,409
2010 Aile 0 7.8 492
2008 32 Komedi 0 5.9 2,388
2007 Dram 0 8.4 6,861

Kalbimi Oraya Gömün
2007 31 Dram 0 7.2 5,374
2007 31 Aile 0 6.4 1,115
2006 30 Macera 0 5.5 51,518
2006 30 Biyografi 0 7.7 8,347

Seçilmiş Çocuk
2005 29 Gerilim 0 5.5 318

Into The West 1
2005 Western 0 8.1 5,984
2005 Suç 0 7.0 394
2004 28 Komedi 0 5.1 344
2004 28 Komedi Çeşitli 5.6 2,080

Uzak Ülke
2003 27 Aksiyon Çeşitli 7.5 60,427
2003 27 Dram 0 6.6 485
2003 27 Dram Çeşitli 7.8 1,317
2003 27 Gerilim 0 6.5 232

Katil
2001 25 Aksiyon 0 5.4 12,571

Romeo Ölmeli
2000 24 Aksiyon 0 6.1 62,105

Hazır Ol Dudley
1999 23 Komedi Çeşitli 3.9 8,977
1999 23 Dram Çeşitli 6.2 358
- Tarihi 0    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018