Giriş Kayıt
Jason Nolan

Jason Nolan (42)


Jason Nolan, 08 Eylül 1976 Ottawa, Ontario, Kanada doğumlu

Romeo Ölmeli (2000), Alfa Kurt (2018), Hold the Dark (2018), Kahraman Çocuk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Eylül 1976
Doğum Yeri: Ottawa, Ontario, Kanada
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon 0    

Alfa Kurt
2018 42 Macera 0 6.7 33,352
2018 42 Macera 0 5.6 22,550
2017 Suç 0 7.7 4,782
2017 Suç 0 7.3 7,146
2016 40 Macera 0 7.9 232
2015 Dram 0 6.0 211

Diriliş
2015 39 Macera 0 8.0 596,889
2015 39 Aksiyon 0 4.5 4,365
2015 39 Dram 0 6.3 8,968
2015 39 Aksiyon 0 4.1 552
2014 38 Korku 0 4.4 284
2014 Macera 0 7.5 5,408
2014 Suç 0 9.0 260,457

Aşkta Yanlış Yoktur
2013 37 Komedi 0 6.1 8,924

Kahraman Çocuk
2013 37 Aksiyon 0 7.1 14,982
2013 37 Korku 0 6.2 123

Bourne'un Mirası
2012 36 Aksiyon 0 6.7 264,259
2011 35 Dram 0 6.5 2,104

Yürüyen Cehennem
2011 Dram 0 8.3 43,711
2010 Aile 0 7.8 509
2008 32 Komedi 0 5.9 2,408
2007 Dram 0 8.4 7,005

Kalbimi Oraya Gömün
2007 31 Dram 0 7.2 5,432
2007 31 Aile 0 6.4 1,123
2006 30 Macera 0 5.5 51,925
2006 30 Biyografi 0 7.7 8,405

Seçilmiş Çocuk
2005 29 Gerilim 0 5.5 320

Into The West 1
2005 Western 0 8.1 6,021
2005 Suç 0 7.0 398
2004 28 Komedi 0 5.1 348
2004 28 Komedi Çeşitli 5.6 2,093

Uzak Ülke
2003 27 Aksiyon Çeşitli 7.5 60,946
2003 27 Dram 0 6.6 486
2003 27 Dram Çeşitli 7.8 1,326
2003 27 Gerilim 0 6.4 238

Katil
2001 25 Aksiyon 0 5.4 12,690

Romeo Ölmeli
2000 24 Aksiyon 0 6.1 62,472

Hazır Ol Dudley
1999 23 Komedi Çeşitli 3.9 9,068
1999 23 Dram Çeşitli 6.2 358
- Tarihi 0    
Dizi Altyazıları
Vikings (10,590) True Detective (4,804) The Punisher (4,163) Luther (2,964) The Big Bang Theory (2,383) Supernatural (2,349) The Flash (1,874) Project Blue Book (1,732) Gotham (1,677) The Blacklist (1,520)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019