Giriş Kayıt
Kôgo Noda

Kôgo Noda (76)


Senarist

Kôgo Noda, 19 Kasım 1893 Hokkaido, Japonya doğumlu senarist.

Tokyo Hikayesi (1953), Geç Gelen Bahar (1949), Sanma no aji (1962), Erken Gelen Yaz (1951) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1893
Doğum Yeri: Hokkaido, Japonya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 69 Dram Senarist 8.2 6,489

The End of Summer
1961 68 Dram Senarist 8.0 3,040
1960 67 Dram Senarist 8.2 3,676

Dalgalanan Otlar
1959 66 Dram Senarist 8.0 6,124

Günaydın
1959 66 Komedi Senarist 7.9 6,206
1958 65 Komedi Senarist 8.0 3,096
1957 64 Dram Senarist 8.3 2,707

Erken Gelen Bahar
1956 63 Dram Senarist 8.0 2,292

Tokyo Hikayesi
1953 60 Dram Senarist 8.2 42,553
1952 59 Dram Senarist 7.9 1,786

Erken Gelen Yaz
1951 58 Dram Senarist 8.2 6,013
1950 57 Dram Senarist 7.5 660

Geç Gelen Bahar
1949 56 Dram Senarist 8.3 11,801
1949 56 Dram Senarist 7.6 298
1946 53 Dram Senarist 6.9 92
1934 41 Dram Senarist 6.6 332
1933 40 Dram Senarist 7.2 671
1932 39 Dram Senarist 6.9 268
1932 39 Senarist 7.0 385
1931 38 Komedi Senarist 7.4 1,085
1930 37 Dram Senarist 7.0 561
1930 37 Kısa Metraj Senarist 5.4 15
1929 36 Dram Senarist 6.5 26
1929 36 Kısa Metraj Senarist 6.2 215
1927 34 Dram Senarist 7.4 33
Dizi Altyazıları
True Detective (6,282) Vikings (3,306) Shameless (2,320) Gotham (2,237) Shooter (1,876) The Umbrella Academy (1,793) Inside No. 9 (1,567) Doom Patrol (1,440) Star Trek: Discovery (1,352) The Big Bang Theory (1,139)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019