Giriş Kayıt
John Noble

John Noble (70)


Oyuncu

John Noble, 20 Ağustos 1948 Port Pirie, Güney Avustralya, Avustralya doğumlu oyuncu.

Fringe (2008), One Night with the King (2006), Dark Matters: Twisted But True (2011), Sleepy Hollow (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1948
Doğum Yeri: Port Pirie, Güney Avustralya, Avustralya
Diğer Bir İsmi: John Nogle
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.82 m
9.5 (50 Oy)
  • Currently 189.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 70 Dram Oyuncu 5.7 68
2017 Dram Oyuncu 7.1 13,437
2014 66 Belgesel Oyuncu
6.8 1,160
2014 66 Komedi Oyuncu 6.3 5,680
2014 Aksiyon Oyuncu 9.1 10,728
2013 65 Animasyon Oyuncu 7.6 850
2013 Macera Oyuncu 7.4 55,063

Superman Brainiac'a Karşı
2013 Animasyon Oyuncu 6.7 10,027
2013 65 Animasyon Oyuncu    
2012 Suç Oyuncu 7.9 92,435
2011 Belgesel Oyuncu 8.0 773
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 12,737
2010 Komedi Oyuncu 8.6 4,684
2010 62 Biyografi Oyuncu 5.2 184

Son Hava Bükücü
2010 62 Aksiyon Oyuncu 4.1 136,471
2010 Animasyon Oyuncu 7.9 4,611
2009 Suç Oyuncu 8.3 61,901
2009 Aksiyon Oyuncu 8.0 862
2008 Dram Oyuncu 8.4 204,895
2006 58 Dram Oyuncu 6.3 6,371

Kaçış
2006 58 Aksiyon Oyuncu 7.4 93,590
2004 56 Dram Oyuncu 6.9 148

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 55 Macera Oyuncu 8.9 1,470,319

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 54 Macera Oyuncu 8.7 1,329,661
2002 54 Dram Oyuncu 6.9 1,779
2002 54 Gerilim Oyuncu 5.3 341
2001 Aksiyon Oyuncu 8.4 162,215
2000 52 Suç Oyuncu 5.1 1,424
1998 Dram Oyuncu 7.1 985
1993 45 Dram Oyuncu 6.1 220

Yakın ve Uzak
1988 Dram Oyuncu 5.2 5,022
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019