Giriş Kayıt
Chelsea Noble

Chelsea Noble (54)


Oyuncu

Nancy Mueller, 04 Aralık 1964 Buffalo, New York, ABD doğumlu oyuncu.

1991 yılının Temmuz ayında Kirk Cameron ile evlendi. Çiftin 6 çocukları olmuştur.

You Lucky Dog (1998), Mercy Rule (2014), Left Behind II: Tribulation Force (2002), (1985) Growing Pains (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nancy Mueller
Doğum Tarihi: 04 Aralık 1964
Doğum Yeri: Buffalo, New York, ABD
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 50 Aile Oyuncu 3.1 584
2005 41 Aksiyon Oyuncu 4.7 3,307

Büyümenin Bedeli 2
2004 40 Komedi Oyuncu 4.6 411
2002 38 Dram Oyuncu 5.2 3,434
2001 37 Aksiyon Oyuncu 4.6 8,459

Büyümenin Bedeli
2000 36 Komedi Oyuncu 5.1 589
1998 Komedi Oyuncu 4.8 504
1990 26 Korku Oyuncu 4.9 1,257
1987 Komedi Oyuncu 6.7 48,342
1985 Komedi Oyuncu 6.7 12,016

Patron Kim?
1984 Komedi Oyuncu 6.5 9,445
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,606
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,233) This Is Us (2,528) American Gods (2,352) Gotham (1,975) Vikings (1,286) Star Trek: Discovery (1,150) The Flash (1,090) The Blacklist (929) Into the Badlands (899) The OA (663)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019