Giriş Kayıt
Keith Nobbs

Keith Nobbs (40)


Oyuncu

Keith Nobbs, 08 Nisan 1979 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

The Bad Guys (2018), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2002) 25. Saat (2002), (2010) Pasifik Cephesi (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Nisan 1979
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 39 Komedi Oyuncu 6.7 885

Kamu Ahlakı
2015 Suç Oyuncu 6.9 2,497
2013 34 Biyografi Oyuncu 6.8 2,169
2013 Aksiyon Oyuncu 9.6 42,372
2011 32 Komedi Oyuncu 6.5 20
2010 31 Komedi Oyuncu 5.3 146

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Oyuncu 8.3 87,918
2009 30 Dram Oyuncu 5.9 241
2008 Suç Oyuncu 7.3 9,519
2007 Suç Oyuncu 8.2 13,325

Babalar Ve Oğulları
2003 24 Komedi Oyuncu 5.6 4,440

Telefon Kulübesi
2002 23 Suç Oyuncu 7.1 237,001

25. Saat
2002 23 Suç Oyuncu 7.7 162,799
2001 22 Komedi 7.8 29,536
2001 22 Komedi Oyuncu 5.7 3,335
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,246
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (2,253) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,748) Shingeki no kyojin (1,559) Black Mirror (1,547) The Big Bang Theory (1,422) Vikings (1,139) Swamp Thing (1,114) Agents of S.H.I.E.L.D. (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019