Giriş Kayıt
Judd Nissen

Judd Nissen (50)


Yönetmen Asistanı, Yapımcı, Oyuncu

Judd Nissen, 01 Mart 1969 Highland Park, Illinois, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yapımcı, oyuncu.

(1993) Bugün Aslında Dündü (1993), (1996) Kara Koyun (1996), (1998) Seven Days (1998), (1996) Dear God (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1969
Doğum Yeri: Highland Park, Illinois, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.87 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 42 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı    

Bebek Yolda
2009 40 Komedi Çeşitli 4.3 3,155
2004 35 Komedi Yapımcı
Oyuncu
6.4 670
2002 33 Dram Çeşitli 6.5 2,567

Köstebek
1999 30 Biyografi Çeşitli 7.9 148,603

Yılan Gözler
1998 29 Suç Çeşitli 6.0 70,986
1998 Bilim-Kurgu Çeşitli 7.3 2,979

Kirli Yarış
1998 29 Komedi Çeşitli 6.7 25,928

Kızları Öp
1997 28 Suç Çeşitli 6.6 58,591

Mesaj
1997 28 Dram Çeşitli 7.4 233,439

Kurtlar Şehri
1996 27 Suç Çeşitli 6.2 14,658
1996 27 Komedi Çeşitli 5.3 3,415

Kara Koyun
1996 27 Komedi Çeşitli 6.2 33,668

Bugün Aslında Dündü
1993 24 Komedi Çeşitli 8.0 535,510
1992 23 Aksiyon Çeşitli 6.3 7,473
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,755) This Is Us (2,520) Star Trek: Discovery (2,291) Gotham (1,650) The Flash (1,425) Vikings (1,242) The OA (1,069) The Blacklist (915) American Gods (853) Arrow (742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019