Giriş Kayıt
Anthony Nisi

Anthony Nisi


Yapım Yöneticisi

Anthony Nisi, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Snoopy ve Charlie Brown Peanuts Filmi
2015 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.1 38,928

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor
2012 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.6 174,049
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.0 1,678
2011 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.9 190,463

Buz Devri 3: Dinozorların Şafağı
2009 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.0 202,038

Horton
2008 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.8 120,627
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 7.6 3,324

Buz Devri 2: Erime Başlıyor
2006 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.8 232,957

Robotlar
2005 Animasyon Yapım Yöneticisi 6.3 121,402

Buz Devri
2002 Animasyon Çeşitli 7.5 398,495
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (157,165) Into the Badlands (2,609) The Flash (2,178) American Gods (1,869) Arrow (1,513) Vikings (1,353) The Big Bang Theory (1,273) Gotham (1,204) The Blacklist (1,151) Killing Eve (1,050)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019