Giriş Kayıt
Susumu Nishizawa

Susumu Nishizawa


Sanat Bölümü, Animasyon, Yönetmen

Susumu Nishizawa, sanat bölümü, animasyon, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 2,123
2012 Animasyon Sanat Bölümü 5.8 667

Yeşil Fener: Zümrüt Şövalyeleri
2011 Animasyon Animasyon 6.7 14,781
2010 Animasyon Sanat Bölümü 7.9 248
2008 Aksiyon Animasyon
Yönetmen
9.2 1,274
2004 Animasyon Sanat Bölümü 7.1 1,524
2003 Animasyon Çeşitli 7.6 2,374
2003 Animasyon Sanat Bölümü 7.0 920
2003 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
8.2 1,396
2002 Aksiyon Çeşitli 7.3 2,315
2001 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
Animasyon
6.9 305
2000 Animasyon Sanat Bölümü 7.3 420
1999 Animasyon Sanat Bölümü
Yönetmen
7.6 19
1990 Animasyon Animasyon 6.8 362
1987 Animasyon Animasyon 7.7 1,566
1982 Animasyon Animasyon 8.4 864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024