Giriş Kayıt
Takuya Nishioka

Takuya Nishioka


Senarist

Takuya Nishioka, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Senarist 6.6 900
2009 Dram Senarist 6.8 166
2008 Dram Senarist 5.9 17
2008 Dram Senarist 6.8 274
1987 Senarist    
1986 Aksiyon Senarist 6.0 16
1984 Suç Senarist 6.9 81
1983 Senarist 7.0 43
1983 Suç Senarist 4.7 78
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,932) Black Mirror (1,969) The 100 (1,895) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,771) Big Little Lies (1,725) Swamp Thing (1,722) The Big Bang Theory (1,582) Shingeki no kyojin (1,451)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019