Giriş Kayıt
Chinami Nishimura

Chinami Nishimura (53)


Oyuncu

Chinami Nishimura, 18 Kasım 1970 Chiba, Japonya doğumlu oyuncu.

"Kaleido Star" (2003) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Kasım 1970
Doğum Yeri: Chiba, Japonya
Burcu: Akrep
Boyu: 1.57 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 51 Animasyon Oyuncu 7.3 49
2012 Animasyon Oyuncu 6.2 487
2010 Animasyon Oyuncu 6.1 101
2009 39 Animasyon Oyuncu 6.2 2,827
2008 Animasyon Oyuncu 8.3 293
2007 37 Animasyon Oyuncu 7.0 3,447
2007 37 Animasyon Oyuncu 7.5 141
2007 37 Animasyon Oyuncu 6.3 3,927
2006 36 Animasyon Oyuncu 5.7 512
2006 Animasyon Oyuncu 8.0 259
2005 Animasyon Oyuncu 7.2 448
2005 Animasyon Oyuncu 7.0 1,490
2004 Animasyon Oyuncu 8.2 67,949

Pokemon: Advanced Generation
2002 Oyuncu 7.2 20
2002 Animasyon Oyuncu 6.0 60
2002 Komedi Oyuncu 6.9 1,244
2002 Animasyon Oyuncu 7.6 108
2002 Animasyon Oyuncu 6.4 87
2000 Animasyon Oyuncu 7.9 17,771
2000 30 Animasyon Oyuncu 5.8 15,137
2000 Animasyon Oyuncu 7.2 1,309
1999 Animasyon Oyuncu 9.0 225,579
1999 Animasyon Oyuncu 7.6 19
1999 29 Komedi Oyuncu 5.1 110

Pokemon: İlk Film
1998 28 Animasyon Oyuncu 6.3 45,739
1998 Animasyon Oyuncu 7.5 26,861
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 8
1997 Animasyon Oyuncu 8.1 2,006
1995 Animasyon Oyuncu 7.6 1,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024