Giriş Kayıt
Joe Nipote

Joe Nipote


Oyuncu

Joe Nipote, oyuncu.

Viper (1994), Viper (1999), Casper (1998), (1995) Sevimli Hayalet Casper (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Joseph Nipote
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Oyuncu 8.5 7,620

Ruhun Gecesi
2006 Korku Oyuncu 4.5 252

Kızlar Takımı
2006 Komedi Oyuncu 4.2 1,095
1999 Suç Oyuncu 6.1 910
1998 Animasyon Oyuncu 5.9 885

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Oyuncu 6.1 107,253
1994 Dram Oyuncu 6.0 1,352
1992 Dram Oyuncu 6.9 2,476

Çılgınlar Hapishanesi
1985 Komedi Oyuncu 5.0 216
Dizi Altyazıları
Chernobyl (30,371) Game of Thrones (11,233) The 100 (3,331) Black Mirror (2,166) Warrior (2,082) Big Little Lies (1,578) Vikings (1,221) The Big Bang Theory (1,166) Jessica Jones (1,151) The Blacklist (1,086)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019