Giriş Kayıt
Nanna Nikali

Nanna Nikali


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Nanna Nikali, yapım yöneticisi, yapımcı.

Kafesteki Kadın (2013), Klovn (2005), Tutunamayanlar (2005), Dövüşcü (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Yapımcı    

Kafesteki Kadın
2013 Suç Yapım Yöneticisi 7.2 20,187

Dövüşcü
2007 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 1,388
2007 Korku Yapım Yöneticisi 5.6 795
2007 Macera Yapım Yöneticisi 5.2 428
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 299

Tutunamayanlar
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 3,044
2005 Komedi Yapım Yöneticisi 8.3 4,150
2003 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 469
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 537
1996 Kısa Metraj Yapım Yöneticisi 7.5 16
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019