Giriş Kayıt
William Nicholson

William Nicholson


Senarist, Yönetmen

William Nicholson, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, yönetmen.

Gladyatör (2000), Sefiller (2012), Everest (2015), Boyun Eğmez (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Bill Nicholson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Senarist 7.1 15,241
2015 Macera Senarist 7.1 181,240

Boyun Eğmez
2014 Biyografi Senarist 7.2 130,051
2014 Dram Senarist    

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 Biyografi Senarist 7.1 25,049

Sefiller
2012 Dram Senarist 7.6 286,142

Elizabeth: Altın Çağ
2007 Biyografi Senarist 6.9 62,015

Gladyatör
2000 Aksiyon Senarist 8.5 1,214,150

Gri Baykuş
1999 Biyografi Senarist 6.0 3,191

Yürek Yangını
1997 Romantik Yönetmen
Senarist
7.3 3,854

İlk Şövalye
1995 Macera Senarist 5.9 63,461
1994 Dram Senarist 6.5 25,668

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Senarist 7.3 15,568
1992 Dram Senarist 6.4 1,703
1987 Biyografi Senarist 7.4 668
1985 Biyografi Senarist 7.7 391
Dizi Altyazıları
Chernobyl (23,635) Game of Thrones (9,395) Warrior (2,699) The 100 (1,797) Black Mirror (1,797) Big Little Lies (1,725) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,690) Swamp Thing (1,643) The Big Bang Theory (1,345) Vikings (1,247)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019