Giriş Kayıt
Lance E. Nichols

Lance E. Nichols (63)


Oyuncu

Lance E. Nichols, 13 Temmuz 1955 New Orleans, Louisiana, ABD doğumlu oyuncu.

Storm War (2011), Mara (2018), (2011) Mekanik (2011), (2013) Homefront (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Temmuz 1955
Doğum Yeri: New Orleans, Louisiana, ABD
Diğer Bir İsmi: Lance Nichols
Burcu: Yengeç
7.0 (2 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 63 Suç Oyuncu 5.0 869
2018 Aksiyon Oyuncu 6.3 896
2018 63 Korku Oyuncu 5.7 2,902
2018 63 Aksiyon Oyuncu 4.6 1,875
2018 63 Aksiyon Oyuncu    
2018 63 Dram Oyuncu    
2017 62 Aksiyon Oyuncu 5.2 183
2017 62 Korku Oyuncu 4.6 656
2017 62 Gerilim Oyuncu    
2016 61 Dram Oyuncu 5.1 233
2016 61 Dram Oyuncu 4.7 284
2016 61 Aksiyon Oyuncu 3.2 1,094

Kabustan Gelen
2016 61 Dram Oyuncu 6.2 29,211
2015 Aksiyon Oyuncu 8.1 31,220
2015 60 Dram Oyuncu 6.5 5,679
2015 60 Aksiyon Oyuncu 3.3 1,589
2015 60 Korku Oyuncu 3.5 1,498

Fantastik Dörtlü
2015 60 Aksiyon Oyuncu 4.3 134,910
2015 60 Dram Oyuncu 5.6 134
2015 60 Korku Oyuncu 4.2 1,329

Soygun
2015 60 Aksiyon Oyuncu 6.1 23,353

13 Günah
2014 59 Korku Oyuncu 6.3 28,104
2014 59 Korku Oyuncu 5.6 11,184
2014 59 Aksiyon Oyuncu 3.1 31,089
2014 59 Komedi Oyuncu 5.5 12,000
2014 59 Komedi Oyuncu 6.5 2,087
2014 59 Aksiyon Oyuncu 5.1 15,090
2013 58 Dram Oyuncu 7.5 221
2013 58 Aksiyon Oyuncu 6.5 95,293

Lanetli Ev 2
2013 58 Dram Oyuncu 5.3 14,358

Garip İlişkiler
2013 58 Komedi Oyuncu 5.7 3,679

Muhteşem Yaratıklar
2013 58 Dram Oyuncu 6.2 77,435
2013 Dram Oyuncu 8.9 408,398
2013 58 Gerilim Oyuncu 4.3 351

Kampanya
2012 57 Komedi Oyuncu 6.1 116,060

Zula Evi
2012 57 Gerilim Oyuncu 4.9 2,156

Son Vurgun
2012 57 Aksiyon Oyuncu 6.5 109,019
2011 56 Komedi Oyuncu 6.6 28
2011 56 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.3 652
2011 56 Dram Oyuncu 6.8 6,184

Ev Adamı
2011 56 Komedi Oyuncu 6.5 58,871
2011 56 Suç Oyuncu 4.6 1,431
2011 56 Korku Oyuncu 3.7 2,532

Yeşil Fener
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.5 245,783
2011 56 Dram Oyuncu 3.9 273

Nehirdeki Canavar
2011 56 Korku Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu    
2011 56 Aksiyon Oyuncu 5.8 15,156
2011 56 Dram Oyuncu 5.5 107
2011 56 Dram Oyuncu 6.7 69
2011 56 Gerilim Oyuncu 5.0 735

Mekanik
2011 56 Aksiyon Oyuncu 6.6 137,159
2011 Suç Oyuncu 7.3 13,895
2010 55 Komedi Oyuncu 5.3 2,087

Aynalar 2
2010 55 Korku Oyuncu    

Son Şarkı
2010 55 Dram Oyuncu 5.9 70,761
2010 Dram Oyuncu 8.2 12,138
2010 55 Biyografi Oyuncu 5.6 1,674

Yeni Başlangıçlar
2010 55 Dram Oyuncu 7.0 20,623

Yanlış Adam
2010 55 Biyografi Oyuncu    
2009 54 Dram Oyuncu 6.7 2,094
2009 54 Suç Oyuncu 6.6 69,539

İblislerin Gecesi
2009 54 Korku Oyuncu 4.7 6,266

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 54 Biyografi Oyuncu 6.6 85,459

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.8 520,391

Amerikan Menekşesi
2008 53 Dram Oyuncu 7.1 2,089
2008 53 Biyografi Oyuncu    

Jüri
2003 48 Dram Oyuncu 7.1 83,604

Tepki Uyanış
2002 47 Korku Oyuncu 5.0 2,153

Günahkar
2001 46 Suç Oyuncu 7.3 68,939
2001 46 Dram Oyuncu 7.4 163,839

Yılan Gözler
1998 43 Suç Oyuncu 6.0 69,643

Kısmetse Cennette
1997 42 Dram Oyuncu    
1995 40 Gerilim Oyuncu 5.1 263

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.7 44,878
1994 39 Gerilim Oyuncu    
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,307
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,147
1992 Komedi Oyuncu 6.6 17,861
1992 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,704
1991 36 Dram Oyuncu 5.9 464
1990 35 Komedi Oyuncu 5.5 1,502

Soğuk Çelik
1987 32 Aksiyon Oyuncu 4.5 554
1987 32 Komedi Oyuncu 6.1 8,425
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,777) Suits (1,694) The Sinner (1,537) Shameless (1,446) Fear the Walking Dead (1,290) La Casa de Papel (1,276) Castle Rock (1,175) Bodyguard (1,155) Mayans M.C. (1,150) The 100 (1,021)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018