Giriş Kayıt
Jonathan Nichols

Jonathan Nichols


Oyuncu

Jonathan Nichols, oyuncu.

Jane the Virgin (2014) yapımıyla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Oyuncu 7.3 58,777

Sabotaj
2014 Aksiyon Çeşitli 5.7 55,129

Şeytanın Günü
2014 Korku Çeşitli 4.1 15,432

Kaçış Planı
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 209,574

Büyük Kumar
2013 Suç Çeşitli 5.6 57,964

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Çeşitli 6.7 180,348

Acil Arama
2013 Suç Oyuncu 6.7 102,709

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Çeşitli 7.1 343,705

Bitik Şehir
2013 Suç Çeşitli 6.2 71,248

Hayalimdeki Aşk
2012 Komedi Çeşitli 7.2 90,357

Açlık Oyunları
2012 Macera Çeşitli 7.2 788,848

İyi Olan Kazansın
2012 Aksiyon Çeşitli 6.3 166,283
2011 Aksiyon Çeşitli 5.3 3,597

Büyük Dövüş
2011 Dram Çeşitli 8.2 399,740

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Çeşitli 7.6 468,964

Deney
2010 Dram Çeşitli 6.5 47,734

Yol
2010 Macera Çeşitli 7.4 27,430

Ustura
2010 Aksiyon Çeşitli 6.6 181,145
2010 Macera Çeşitli 6.6 15,911

Delicious'un Yeteneği
2010 Dram Çeşitli 5.7 1,731

Kaplan Kapanı
2010 Dram Çeşitli 5.9 5,806

Zaman Yolcusunun Karısı
2009 Dram Oyuncu 7.1 131,543
2009 Komedi Çeşitli 6.2 42,485
2008 Animasyon Oyuncu 6.9 172,253

Oyum Kime?
2008 Komedi Çeşitli 6.1 16,649

Bekarlığa Veda 2
2008 Komedi Oyuncu 5.1 3,898

Aliens vs. Predator: Requiem
2007 Aksiyon Çeşitli 4.7 108,227

Arı Filmi
2007 Animasyon Çeşitli 6.1 126,017

3:10 Treni
2007 Macera Çeşitli 7.7 267,941

Hepsini Vur
2007 Aksiyon Çeşitli 6.7 139,228

Şampiyonların Dirilişi
2007 Dram Çeşitli 6.7 19,536

Yabani
2007 Aksiyon Çeşitli 4.8 12,132

Astérix Vikinglere Karşı
2006 Animasyon Oyuncu 6.0 9,687
2006 Dram Çeşitli 5.8 19,393

Aşk İçin Değer
2006 Komedi Çeşitli 6.7 11,952

Cesur Civciv
2005 Animasyon Oyuncu 5.8 77,156

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Çeşitli 7.8 403,856

İtalya'da Aşk
2003 Macera Çeşitli 5.5 32,653
2002 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,822

Altın Yumruk İstanbul'da
2001 Aksiyon Oyuncu 5.9 14,989

Tesadüf
2001 Komedi Çeşitli 6.9 97,411
2001 Komedi Çeşitli 6.4 3,748

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 Dram Oyuncu 7.2 106,595

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Çeşitli 6.7 30,055
2000 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,839

İkimizin Hikayesi
1999 Dram Çeşitli 5.9 20,142
1999 Komedi Çeşitli 6.6 23,143

Fırtına Adam
1997 Aksiyon Çeşitli 6.2 23,089
1997 Suç Çeşitli 5.2 1,015

Kara Maske
1996 Aksiyon Oyuncu 6.1 10,349

Süper Polis 4
1996 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
6.6 17,378
1993 Suç Oyuncu 7.5 10,462

Tanrının Zırhı
1986 Aksiyon Oyuncu 7.1 15,569

E.T.
1982 Aile Çeşitli 7.9 333,052
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019