Giriş Kayıt
McG

McG (54)


Yapımcı, Yönetmen, Oyuncu, Senarist

Joseph McGinty Nichol, 09 Ağustos 1968 Kalamazoo, Michigan, ABD doğumlu yapımcı, yönetmen, oyuncu, senarist.

Terminatör 4: Kurtuluş (2009), İyi Olan Kazansın (2012), Charlie'nin Melekleri (2000), Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph McGinty Nichol
Doğum Tarihi: 09 Ağustos 1968
Doğum Yeri: Kalamazoo, Michigan, ABD
Diğer Bir İsmi: Joseph McGinty Nichol
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
6.0 (2 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Aksiyon Yapımcı 7.0 1,806
2022 54 Komedi Yapımcı 5.0 15
2021 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 3,623
2021 53 Komedi Yapımcı    
2020 52 Komedi Yapımcı 6.1 66,452

Bebek Bakıcısı: Katil Kraliçe
2020 52 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Senarist
5.8 25,037
2019 51 Komedi Yapımcı 5.2 24,234
2019 51 Aksiyon Yönetmen
Yapımcı
5.2 24,421

Acayip Güzelim
2018 50 Komedi Yapımcı 5.6 54,389

İlk Tanıştığımız Gece
2018 50 Komedi Yapımcı 6.4 49,947
2018 Aksiyon Yapımcı 7.8 34,574

Bebek Bakıcısı
2017 49 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.3 94,358
2016 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
7.8 38,436
2016 Aksiyon Yapımcı 6.5 63,991
2015 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.5 1,676
2015 47 Komedi Yapımcı 6.4 95,477

Gece Bitmeden
2014 46 Komedi Yapımcı 6.8 58,971

Kaçan Kovalanır
2014 46 Komedi Yapımcı 5.9 28,768

Son Üç Gün
2014 46 Aksiyon Yönetmen 6.2 94,300
2014 46 Korku Yapımcı 4.9 5,551
2014 Komedi Yönetmen
Yapımcı
6.8 9,627
2013 45 Dram Yapımcı
Yönetmen
6.5 33

Suç Ortağı
2012 44 Aksiyon Yapımcı 5.5 45,312

İyi Olan Kazansın
2012 44 Aksiyon Yönetmen 6.3 187,691
2010 Aksiyon Yapımcı 7.7 51,675
2010 Komedi Yapımcı 7.5 338

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Yapımcı 7.8 18,301

Terminatör 4: Kurtuluş
2009 41 Aksiyon Yönetmen 6.5 363,366
2008 Müzik Yapımcı 4.7 328
2007 Aksiyon Yapımcı 8.2 138,810

Zafer Bizimdir
2006 38 Dram Yönetmen 7.0 62,229

Ölüm Oyunu
2006 38 Korku Yapımcı 5.0 32,752

Doğaüstü
2005 Dram Yapımcı
Çeşitli
8.4 445,054

The O.C. 2
2003 Komedi Yapımcı 7.5 90,213

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 35 Aksiyon Yönetmen
Müzik
4.9 128,618
2003 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.4 3,577

Aksiyon Sanatı
2002 Belgesel Oyuncu 6.7 357

Charlie'nin Melekleri
2000 32 Aksiyon Yönetmen 5.6 188,257
1999 Kısa Metraj Yönetmen 7.6 579
1981 News Oyuncu 3.5 2,509
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022