Giriş Kayıt
Kristi Somers

Kristi Somers (56)


Oyuncu

Kristi Somers, 09 Mayıs 1962 Encino, California, ABD doğumlu oyuncu.

Tomboy (1985), (1985) Girls Just Want to Have Fun (1985), (1988) Hell Comes to Frogtown (1988), (1984) Hardbodies (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1962
Doğum Yeri: Encino, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristy Niccoli | Kristy Somers | Kristi Sommers
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,045
1987 25 Komedi Oyuncu 4.2 2,508
1985 23 Komedi Oyuncu 6.0 8,899
1985 23 Komedi Oyuncu 4.7 1,152

Yavaş Yavaş Öleceksin
1984 22 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,125
1984 22 Komedi Oyuncu 4.9 2,759

Siyam Balığı
1983 21 Dram Oyuncu 7.2 28,377
Dizi Altyazıları
Vikings (8,352) True Detective (6,067) The Punisher (3,974) Supernatural (3,301) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,286) The Blacklist (1,786) Outlander (1,603) Star Trek: Discovery (1,501) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019