Giriş Kayıt
Kristi Somers

Kristi Somers (56)


Oyuncu

Kristi Somers, 09 Mayıs 1962 Encino, California, ABD doğumlu oyuncu.

Tomboy (1985), (1985) Girls Just Want to Have Fun (1985), (1988) Hell Comes to Frogtown (1988), (1984) Hardbodies (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1962
Doğum Yeri: Encino, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Kristy Niccoli | Kristy Somers | Kristi Sommers
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 26 Aksiyon Oyuncu 5.5 3,911
1987 25 Komedi Oyuncu 4.1 2,192
1985 23 Komedi Oyuncu 6.0 8,743
1985 23 Komedi Oyuncu 4.6 950

Yavaş Yavaş Öleceksin
1984 22 Aksiyon Oyuncu 6.4 2,955
1984 22 Komedi Oyuncu 4.9 2,648

Siyam Balığı
1983 21 Dram Oyuncu 7.2 27,822
Dizi Altyazıları
Castle Rock (3,554) Shameless (3,454) The First (2,813) Better Call Saul (2,613) Bodyguard (2,565) La Casa de Papel (1,609) The 100 (1,314) The Big Bang Theory (1,148) Take Two (1,138) Fear the Walking Dead (1,120)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018