Giriş Kayıt
Wui Ng

Wui Ng (82)


Oyuncu, Yönetmen

Wui Ng, 03 Aralık 1913 Guangzhou, Çin doğumlu oyuncu, yönetmen.

Lei yu (1957) yapımıyla biliniyor.

Wui Ng, 01 Mart 1996 tarihinde (82 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Aralık 1913
Ölüm Tarihi: 01 Mart 1996
Doğum Yeri: Guangzhou, Çin
Diğer Bir İsmi: Wu Hu | Hui Wu
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Macera Çeşitli    
1994 81 Komedi Oyuncu 7.5 2,741
1993 80 Oyuncu 6.3 179
1990 77 Aksiyon Oyuncu 7.5 761
1989 76 Oyuncu 5.6 12
1983 70 Dram Oyuncu 7.5 40
1983 70 Oyuncu 6.3 53
1974 61 Oyuncu 6.3 21

Muhteşem Üçlü
1966 53 Aksiyon Oyuncu 6.3 326
1959 46 Komedi Yönetmen    
1955 42 Dram Yönetmen 4.8 9
1955 42 Dram Yönetmen 7.8 24
1953 40 Çeşitli 6.1 17
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,001) American Gods (1,975) The Flash (1,604) Arrow (1,601) The Blacklist (1,489) The Passage (1,383) Vikings (1,272) Love, Death & Robots (882) Supernatural (824) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019