Giriş Kayıt
Ting Yip Ng

Ting Yip Ng


Oyuncu

Ting Yip Ng, oyuncu.

The White Storm (2013), (2002) Kirli İşler (2002), (2004) 2046 (2004), (2013) Büyük Usta (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Berg Ng | Ng Yuk Sau | Ng Ting Yip
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Usta
2013 Aksiyon Oyuncu 6.6 28,888
2013 Aksiyon Oyuncu 6.7 1,951

Uyuşturucu Savaşları
2012 Aksiyon Oyuncu 7.0 8,586

İntikam Peşinde
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 5,986
2007 Suç Oyuncu 6.8 1,701
2006 Aksiyon Oyuncu 6.2 217

Seçim
2005 Suç Oyuncu 7.1 8,732
2005 Aksiyon Oyuncu 5.2 114
2004 Dram Oyuncu 7.5 47,186

Kirli İşler 3
2003 Aksiyon Oyuncu 7.0 11,546
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 584

Kirli İşler
2002 Suç Oyuncu 8.1 111,178
2001 Suç Oyuncu 7.5 1,316
1999 Korku Oyuncu 5.4 88
1997 Aksiyon Oyuncu 5.3 68
1996 Aksiyon Oyuncu 6.8 741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019