Giriş Kayıt
Marie Ney

Marie Ney (85)


Oyuncu

Marie Fix, 18 Temmuz 1895 Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Üçüncü Kapı (1956), Witchcraft (1964), (1939) Jamaica Hanı (1939), (1950) Seven Days to Noon (1950) gibi yapımlarla biliniyor.

Marie Ney, 10 Nisan 1981 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Marie Fix
Doğum Tarihi: 18 Temmuz 1895
Ölüm Tarihi: 10 Nisan 1981
Doğum Yeri: Chelsea, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 69 Korku Oyuncu 6.2 748
1960 65 Dram Oyuncu 7.4 73

Üçüncü Kapı
1956 61 Dram Oyuncu 7.2 682
1951 56 Dram Oyuncu 5.8 88

Uçurulan Altınlar
1951 56 Komedi Oyuncu 7.7 11,405
1950 55 Gerilim Oyuncu 7.2 1,246
1949 54 Komedi Oyuncu 6.2 48
1949 54 Dram Oyuncu 6.1 718

Jamaica Hanı
1939 44 Macera Oyuncu 6.4 8,000
1937 42 Dram Oyuncu 6.8 93
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,091) Game of Thrones (11,887) The 100 (3,435) Black Mirror (2,242) Warrior (2,178) Big Little Lies (1,680) Vikings (1,297) The Big Bang Theory (1,270) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,193) Jessica Jones (1,188)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019