Giriş Kayıt
Alison Newman

Alison Newman (51)


Oyuncu, Yapımcı, Senarist

Alison Newman, 01 Ocak 1968 Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, yapımcı, senarist.

EastEnders (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1968
Doğum Yeri: Bournemouth, Dorset, İngiltere, Birleşik Krallık
Takma İsmi: Ali
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı
Senarist
7.7 4,414
2009 Suç Oyuncu 8.0 9,804
2006 38 Dram Oyuncu 6.8 16,797
2005 Dram Oyuncu 5.5 125
2002 Dram Oyuncu 6.5 1,318
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 885
1999 Suç Oyuncu 8.0 1,694
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,479
1986 Dram Oyuncu 6.1 2,197
1985 Dram Oyuncu 4.9 6,875
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,427
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019