Giriş Kayıt
Bob Newhart

Bob Newhart (89)


Oyuncu

George Robert Newhart, 05 Eylül 1929 Oak Park, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

1963 yılının Ocak ayında Ginny Newhart ile evlendi. Çiftin 4 çocukları olmuştur.

Elf (2003), Efsane Avcısı (2004), Efsane Avcısı 2 (2006), Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Robert Newhart
Doğum Tarihi: 05 Eylül 1929
Doğum Yeri: Oak Park, Illinois, ABD
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.68 m
7.0 (3 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Oyuncu 7.3 17,457
2014 Oyuncu 6.5 396
2013 Oyuncu 6.9 328
2013 84 Belgesel Oyuncu 7.3 1,309
2012 Belgesel Oyuncu 7.9 542
2011 82 Komedi Oyuncu 7.0 1,010

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 82 Komedi Oyuncu 6.9 398,978

Efsane Avcısı 3: Judas Chalice'in Laneti
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 11,304
2008 Belgesel Oyuncu 7.9 190
2007 Komedi Oyuncu 8.2 650,918

Efsane Avcısı 2
2006 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,244
2005 Komedi Oyuncu 8.3 9,874

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.5 107,182

Efsane Avcısı
2004 75 Aksiyon Oyuncu 6.3 17,013

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 74 Komedi Oyuncu 4.7 56,790
2003 74 Komedi Oyuncu 6.9 191,254
2003 Komedi Oyuncu 7.1 13,697
2003 Komedi Oyuncu 6.7 12,373
2002 73 Belgesel Oyuncu 7.2 56
1998 69 Animasyon Oyuncu 5.9 2,224

Vücut Dili
1997 68 Komedi Oyuncu 6.4 36,220

Acil Servis
1994 Dram Oyuncu 7.8 46,354
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,012
1993 Komedi Oyuncu 7.5 3,655
1992 Komedi Oyuncu 5.3 9,654
1990 61 Animasyon Oyuncu 6.9 34,034
1988 Belgesel Oyuncu 3.9 379
1987 Belgesel Oyuncu 7.9 1,477
1980 51 Komedi Oyuncu 6.3 1,177
1977 48 Animasyon Oyuncu 6.9 52,406
1975 Komedi Oyuncu 8.1 39,235
1971 42 Komedi Oyuncu 6.8 1,712
1971 Komedi Oyuncu 7.8 1,026
1970 41 Komedi Oyuncu 7.2 19,992

Tatlım
1970 41 Komedi Oyuncu 6.6 3,295
1968 39 Komedi Oyuncu 7.0 1,654
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,270

Ateş Hattı
1962 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 5,907
1962 Komedi Oyuncu 8.4 2,818
1962 Komedi Oyuncu 8.6 190
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019