Giriş Kayıt
Simon Newby

Simon Newby (57)


Oyuncu

Simon Newby, 11 Nisan 1961 Long Eaton, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Chain Reaction (2006), Beyond the Limits (2003), (2009) Hilde (2009), (2006) Final Contract: Death on Delivery (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Nisan 1961
Doğum Yeri: Long Eaton, Derbyshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 52 Belgesel Oyuncu 7.8 17
2009 48 Biyografi Oyuncu 6.8 675

Temel Parçacıklar
2006 45 Dram Oyuncu 6.6 7,499
2006 45 Korku Oyuncu 3.5 1,375
2006 45 Aksiyon Oyuncu 5.7 759
2005 44 Aksiyon Oyuncu 8.2 926,247
2003 42 Korku Oyuncu 4.9 1,001
2001 40 Dram Oyuncu 7.4 184
1999 Gerilim Oyuncu 4.0 112
Dizi Altyazıları
Origin (3,919) Narcos: Mexico (2,861) The Big Bang Theory (2,106) Titans (2,026) Supernatural (1,862) Doctor Who (1,617) The Last Ship (1,341) Outlander (1,282) The Last Kingdom (1,251) The Flash (1,149)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018