Giriş Kayıt
Sönke Lars Neuwöhner

Sönke Lars Neuwöhner


Senarist

Sönke Lars Neuwöhner, senarist.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Senarist 6.6 101
2009 Dram Senarist 6.9 90
2009 Gizem Senarist 5.1 355
2004 Suç Senarist 5.7 107
2000 Dram Senarist 5.5 164
2000 Suç Senarist 5.9 8
1995 Suç Senarist 7.6 233

Olay Yeri
1970 Suç Senarist 7.2 2,074
Dizi Altyazıları
True Detective (3,725) The Flash (2,595) Vikings (2,327) Shameless (2,191) Star Trek: Discovery (1,922) Project Blue Book (1,768) Inside No. 9 (1,683) Counterpart (1,642) This Is Us (1,288) The Big Bang Theory (1,183)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019