Giriş Kayıt
Peter Neusser

Peter Neusser (77)


Oyuncu

Peter Neusser, 30 Haziran 1932 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

Großstadtrevier (1986) yapımıyla biliniyor.

Peter Neusser, 10 Ocak 2010 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1932
Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2010
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,214
1986 Suç Oyuncu 6.4 254
1981 Suç Oyuncu 6.5 558
1981 49 Gerilim Oyuncu 7.0 244
1976 44 Dram Oyuncu 6.0 53
1971 39 Gerilim Oyuncu 5.4 263

Paris Yanıyor
1966 34 Dram Oyuncu 7.0 3,304

Sissi : Bir İmparatoriçenin Kaderi
1957 25 Dram Oyuncu 6.6 4,160
Dizi Altyazıları
Origin (4,057) Narcos: Mexico (2,882) The Big Bang Theory (2,139) Titans (2,036) Supernatural (1,878) Doctor Who (1,640) The Last Ship (1,353) Outlander (1,290) The Last Kingdom (1,282) The Flash (1,204)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018