Giriş Kayıt
Peter Neusser

Peter Neusser (77)


Oyuncu

Peter Neusser, 30 Haziran 1932 Vienna, Avusturya doğumlu oyuncu.

Großstadtrevier (1986) yapımıyla biliniyor.

Peter Neusser, 10 Ocak 2010 tarihinde (77 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 30 Haziran 1932
Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2010
Doğum Yeri: Vienna, Avusturya
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Suç Oyuncu 6.6 1,232
1986 Suç Oyuncu 6.4 261
1981 Suç Oyuncu 6.5 570
1981 49 Gerilim Oyuncu 7.0 244
1977 Suç Oyuncu 6.3 512
1976 44 Dram Oyuncu 6.0 54
1971 39 Gerilim Oyuncu 5.4 268

Paris Yanıyor
1966 34 Dram Oyuncu 7.0 3,350

Sissi : Bir İmparatoriçenin Kaderi
1957 25 Dram Oyuncu 6.6 4,250
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019