Giriş Kayıt
Adele Neuhauser

Adele Neuhauser (59)


Oyuncu

Adele Neuhauser, 17 Ocak 1959 Athens, Yunanistan doğumlu oyuncu.

"Vier Frauen und ein Todesfall" (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ocak 1959
Doğum Yeri: Athens, Yunanistan
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 51 Dram Oyuncu 5.3 688
2009 50 Komedi Oyuncu 6.0 33
2009 50 Aile Oyuncu 6.2 195

Lilli Ve Sihirli Kitabı
2009 50 Komedi Oyuncu 5.2 433
2006 47 Komedi Oyuncu 6.4 5,164
1990 31 Komedi Oyuncu 7.3 68

Olay Yeri
1970 Suç Oyuncu 7.2 2,038
Dizi Altyazıları
Vikings (10,271) Supernatural (4,064) Titans (2,195) The Gifted (1,728) The Big Bang Theory (1,356) Manifest (1,204) La Casa de Papel (1,200) Black Mirror (1,176) Peaky Blinders (1,117) Doctor Who (991)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018