Giriş Kayıt
Loni Nest

Loni Nest (75)


Oyuncu

Eleonore Nest, 04 Ağustos 1915 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu.

Gülyabaniyim (1920) yapımıyla biliniyor.

Loni Nest, 02 Ekim 1990 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Eleonore Nest
Doğum Tarihi: 04 Ağustos 1915
Ölüm Tarihi: 02 Ekim 1990
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1925 10 Dram Oyuncu 7.4 1,247

Nosferatu, Korkunun Senfonisi
1922 7 Fantastik Oyuncu 8.0 79,521

Perili Kale
1921 6 Suç Oyuncu 6.3 1,190

Gülyabaniyim
1920 5 Fantastik Oyuncu 7.2 5,645
1920 5 Romantik Oyuncu 6.2 308
1919 4 Oyuncu 6.3 63
1919 4 Dram Oyuncu 5.6 477
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019