Giriş Kayıt
Robert Neppach

Robert Neppach (79)


Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Kostüm Tasarımcısı

Robert Neppach, 02 Mart 1890 Esslingen, Almanya doğumlu sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı, sanat bölümü, kostüm tasarımcısı.

Von morgens bis mitternachts (1920) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1890
Doğum Yeri: Esslingen, Almanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1932 42 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.7 60
1932 42 Sanat Yönetmeni    
1932 42 Komedi Yapım Tasarımcısı
Yapım Yöneticisi
6.3 90
1931 41 Komedi Sanat Yönetmeni    
1929 39 Dram Sanat Yönetmeni 6.8 184
1926 36 Sanat Yönetmeni    
1923 33 Biyografi Sanat Yönetmeni 7.0 22
1922 32 Sanat Yönetmeni    
1921 31 Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
6.0 23
1920 30 Romantik Sanat Bölümü 6.2 313
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,978) Game of Thrones (11,324) Warrior (2,355) The 100 (2,172) Black Mirror (1,913) Big Little Lies (1,805) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,398) The Big Bang Theory (1,307) Jessica Jones (1,297) Swamp Thing (1,270)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019