Giriş Kayıt
Lori Jo Nemhauser

Lori Jo Nemhauser


Yapımcı, Yapım Yöneticisi, Editör

Lori Jo Nemhauser, yapımcı, yapım yöneticisi, editör.

Jimmy Hollywood (1994), (2004) Entourage (2004), (2001) Six Feet Under (2001), (2016) The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 8.5 100,756
2015 Dram Yapımcı 8.0 39,164
2011 Suç Yapımcı 8.0 247
2007 Suç Yapımcı 8.1 26,529
2004 Komedi Yapımcı 8.5 152,493
2001 Komedi Yapımcı 8.7 111,387
1994 Biyografi Çeşitli 7.3 599
1994 Suç Yapımcı 5.3 2,861

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.7 184,507
1993 Dram Editorial Department 8.5 711
1992 Aksiyon Yapımcı 6.1 3,946
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019