Giriş Kayıt
Scott Nemes

Scott Nemes


Oyuncu, Yapımcı

Scott Nemes, oyuncu, yapımcı.

It's Garry Shandling's Show. (1986), (1988) The Wonder Years (1988), (1986) Tough Guys (1986), (1987) Bu Dünyanın Dışından (1987) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Yapımcı 7.6 12,072

Şu An Muhteşem
2013 Komedi 7.1 134,129

Bir Tutam Cennet
2011 Komedi Çeşitli 6.3 26,463
2011 Aksiyon Yapımcı 6.8 179,313

Deney
2010 Dram Yapımcı 6.5 48,315

Kara Noel
2006 Korku Yapımcı 4.6 22,980

Bebeğimin Babası
2004 Komedi Yapımcı 4.6 3,365

Zoraki Kahramanlar
1998 Macera Çeşitli 5.8 14,671
1988 Komedi Oyuncu 8.3 31,846

Bu Dünyanın Dışından
1987 Komedi Oyuncu 7.5 1,498
1986 Aksiyon Oyuncu 6.9 145
1986 Komedi Oyuncu 6.2 6,068
1986 Komedi Oyuncu 7.6 1,272

St. Elmo Ateşi
1985 Dram Oyuncu 6.4 32,772

Alacakaranlık Kuşağı
1983 Fantastik Oyuncu 6.5 30,348
1954 Aksiyon Oyuncu 8.5 1,455
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019