Giriş Kayıt
Sean Nelson

Sean Nelson (39)


Oyuncu, Yapımcı

Sean Nelson, 09 Mayıs 1980 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

Fresh (1994), Bekarlığa Veda (1999), The Corner (2000), Amerikan Sığırı (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1980
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 8.1 9,597
2018 Dram Oyuncu 7.5 6,816

Bizi Kötüden Koru
2014 34 Korku Oyuncu 6.2 63,826
2014 34 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
8.2 61
2014 Komedi Oyuncu 7.5 3,878

Vampir Cehennemi
2010 30 Dram Oyuncu 6.5 38,763

Metrodan Kaçış
2009 29 Aksiyon Oyuncu 6.4 173,426
2007 27 Dram Çeşitli 6.0 2,658
2005 25 Dram Oyuncu 4.4 1,963
2005 25 Dram Oyuncu 6.6 2,536
2000 Suç Oyuncu 8.6 4,079

Bekarlığa Veda
1999 19 Komedi Oyuncu 7.0 7,647

Amerikan Sığırı
1996 16 Dram Oyuncu 5.7 3,224
1994 Suç Oyuncu 7.9 1,801
1994 14 Suç Oyuncu 7.6 11,190
1991 Dram Oyuncu 7.6 1,676
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,236
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,020) Swamp Thing (1,663) Black Mirror (1,611) The Big Bang Theory (1,555) Shingeki no kyojin (1,507) The 100 (1,406) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,269) Vikings (1,187)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019