Giriş Kayıt
Kent Nelson

Kent Nelson


Makyaj

Kent Nelson, makyaj.

How to Get Away with Murder (2014), Intelligence (2014), Body of Proof (2011), Tehlikeli Tür 3 (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: L. Kent Nelson | Leland Kent Nelson
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Suç Makyaj 8.2 104,434
2014 Aksiyon Makyaj 7.0 18,186
2014 Aksiyon Makyaj 7.5 12,273
2012 Dram Makyaj 6.5 1,667
2011 Suç Makyaj 7.1 13,874
2006 Dram Makyaj 7.3 20,406

Garfield 2
2006 Komedi Makyaj 5.0 34,963
2006 Komedi Makyaj 8.3 22,174

Friday Night Lights 1
2006 Dram Makyaj 8.7 51,122

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Makyaj 6.4 40,702

Tehlikeli Tür 3
2004 Bilim-Kurgu Makyaj 4.2 8,219
2003 Komedi Makyaj 5.6 407

Elmas Avcıları
2001 Dram Makyaj 4.8 344

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Makyaj 7.5 114,604
1998 Dram Makyaj 7.1 69,196
1996 Komedi Makyaj 7.3 24,479
1994 Komedi Makyaj 6.2 4,711

Melrose Place 1
1992 Dram Makyaj 5.8 10,090
Dizi Altyazıları
Chernobyl (28,919) Game of Thrones (11,300) Warrior (2,332) The 100 (2,168) Black Mirror (1,912) Big Little Lies (1,802) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,397) The Big Bang Theory (1,304) Jessica Jones (1,296) Swamp Thing (1,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019