Giriş Kayıt
Napakpapha Nakprasitte

Napakpapha Nakprasitte


Oyuncu

Napakpapha Nakprasitte, oyuncu.

Şeytanın Sanatı 2 (2005) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Napakapa Nakprasit | 'Mamee' Napakpapha Nakprasitt
Takma İsmi: Mamee
Boyu: 1.70 m
10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Miras 2
2011 Aksiyon Oyuncu 6.2 7,064
2009 Komedi Oyuncu 5.6 265
2008 Korku Oyuncu 5.6 421

Tabut
2008 Korku Oyuncu 4.3 579

Şeytanın Sanatı 2
2005 Fantastik Oyuncu 5.9 1,298
2004 Komedi Oyuncu 5.3 11
2002 Romantik Oyuncu 5.1 246
2001 Dram Oyuncu 5.1 85
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (381,324) Chernobyl (24,776) The Big Bang Theory (6,402) Killing Eve (2,871) The 100 (2,304) The Blacklist (1,957) Vikings (1,647) Shingeki no kyojin (1,386) Breaking Bad (1,359) The Flash (1,235)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019