Giriş Kayıt
Inga Neilsen

Inga Neilsen (78)


Oyuncu

Inga Neilsen, 01 Temmuz 1940 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

Komik Kız (1968) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Temmuz 1940
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Inga Neilson | Inga Nielsen
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 40 Biyografi Oyuncu 6.7 10,515

Deli Dolu
1976 36 Komedi Oyuncu 6.7 14,735
1975 Aksiyon Oyuncu 7.2 642

Seks Hakkında Bilmek İstediğiniz Her Şey
1972 32 Komedi Oyuncu 6.8 35,514

Cici Kız
1969 29 Komedi Oyuncu 7.2 11,935

Komik Kız
1968 28 Biyografi Oyuncu 7.6 16,447
1967 Komedi Oyuncu 8.0 2,185

Müthiş Ajan Flint
1967 27 Aksiyon Oyuncu 6.2 4,688
1966 26 Aksiyon Oyuncu 6.1 2,349

Aptallar sehri
1966 26 Komedi Oyuncu 7.0 7,673
1966 Aksiyon Oyuncu 7.5 16,473
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,116) The Flash (2,223) This Is Us (2,163) Star Trek: Discovery (2,091) Vikings (1,245) The Blacklist (892) Arrow (875) American Gods (875) The OA (870) Love, Death & Robots (734)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019