Giriş Kayıt
Michael Negrin

Michael Negrin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Michael Negrin, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Life (2007), Hello Ladies (2013), The Riches (2007), Annemin Yeni Sevgilisi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Negrin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni    
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 380
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 2,135
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 6,095
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 9,994
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 3,105
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 321
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 23
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.9 37
2011 Belgesel Kameraman 7.1 1,483
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 7,588
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2009 Komedi Kameraman 5.3 2,066

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 9,525

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.9 3,636
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.6 1,300
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.0 7,256
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 4,013
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 8.3 30,990
2006 Belgesel Oyuncu 7.2 250
2006 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
7.0 1,189

Gece Uçuşu
2005 Gizem Kameraman 6.5 102,332
2005 Komedi Kameraman 6.2 1,792

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 103,418
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.7 672

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 72,588
2001 Aile Görüntü Yönetmeni 7.6 316
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 1,450

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.1 82,078

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Kameraman 5.8 75,313

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Kameraman 6.2 51,986
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 65,110
1995 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1995 Komedi Kameraman 6.7 42,662
1993 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 5,278

Flamingo Çocuk
1984 Komedi Kameraman 6.2 3,977
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,621) The 100 (2,556) La casa de papel (1,985) Castle Rock (1,838) Sharp Objects (1,606) Preacher (1,461) The Sinner (1,170) Vikings (1,017) Westworld (839) Friends (804)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018