Giriş Kayıt
Michael Negrin

Michael Negrin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Michael Negrin, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Life (2007), Hello Ladies (2013), The Riches (2007), Annemin Yeni Sevgilisi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Negrin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 563
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.3 416
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 3,758
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 6,183
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 10,460
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 3,157
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 376
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 24
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 44
2011 Belgesel Kameraman 7.2 1,652
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 8,022
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2009 Komedi Kameraman 5.3 2,198

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 10,273

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.9 3,718
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.6 1,368
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.9 7,556
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 4,207
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 8.3 31,139
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 299
2006 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
7.0 1,347

Gece Uçuşu
2005 Gizem Kameraman 6.5 103,223
2005 Komedi Kameraman 6.2 1,886

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 104,480
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.7 716

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 73,322
2001 Aile Görüntü Yönetmeni 7.4 381
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 1,527

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 83,460

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Kameraman 5.9 76,093

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Kameraman 6.2 52,322
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 66,590
1995 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 1,397
1995 Komedi Kameraman 6.7 43,648
1993 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 5,364

Flamingo Çocuk
1984 Komedi Kameraman 6.2 4,417
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018