Giriş Kayıt
Michael Negrin

Michael Negrin


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Michael Negrin, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

Life (2007), Hello Ladies (2013), The Riches (2007), Annemin Yeni Sevgilisi (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mike Negrin
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 581
2017 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 422
2015 Dram Görüntü Yönetmeni 6.5 4,846
2015 Suç Görüntü Yönetmeni 6.6 6,223
2013 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 10,548
2013 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 3,204
2012 Dram Görüntü Yönetmeni 8.1 376
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 7.5 24
2011 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 7.8 44
2011 Belgesel Kameraman 7.2 1,663
2011 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.8 8,030
2010 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni    
2009 Komedi Kameraman 5.3 2,218

Annemin Yeni Sevgilisi
2008 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 10,388

Mezuniyet Günü
2008 Komedi Görüntü Yönetmeni
Kameraman
4.9 3,757
2007 Animasyon Görüntü Yönetmeni 6.6 1,377
2007 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.9 7,620
2007 Dram Görüntü Yönetmeni 7.6 4,224
2007 Suç Görüntü Yönetmeni 8.3 31,230
2006 Belgesel Oyuncu 7.1 303
2006 Dram Görüntü Yönetmeni
Oyuncu
7.0 1,359

Gece Uçuşu
2005 Gizem Kameraman 6.5 103,875
2005 Komedi Kameraman 6.2 1,899

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.5 105,278
2004 Komedi Görüntü Yönetmeni 4.7 717

The O.C. 2
2003 Komedi Kameraman 7.5 73,909
2001 Aile Görüntü Yönetmeni 7.5 387
2001 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 1,553

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Görüntü Yönetmeni 8.2 84,505

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Kameraman 5.9 76,699

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Kameraman 6.2 52,641
1998 Dram Görüntü Yönetmeni 7.1 67,393
1995 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.2 1,424
1995 Komedi Kameraman 6.7 44,217
1993 Suç Görüntü Yönetmeni 6.9 5,438

Flamingo Çocuk
1984 Komedi Kameraman 6.2 4,462
Film Altyazıları
Suspiria (5,379) Hunter Killer (4,977) Ashes in the Snow (3,035) A Star Is Born (2,917) First Man (2,717) Der Hauptmann (1,998) Keepers (1,872) Replicas (1,588) Venom (1,519) Bird Box (1,126)
Dizi Altyazıları
True Detective (10,697) Vikings (6,999) The Big Bang Theory (2,455) Black Mirror (1,854) Outlander (1,596) Gotham (1,495) Peaky Blinders (1,191) La casa de papel (1,148) Nightflyers (1,081) Friends (1,078)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019