Giriş Kayıt
Paul Neesan

Paul Neesan


Yapımcı

Paul Neesan, yapımcı.

Minik Örümcek Şarlot (2006), Şirinler (2011), Şifre Merkür (1998), Ateş Altında Cesaret (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler 2
2013 Animasyon Yapımcı 5.4 32,576

Şirinler
2011 Animasyon Yapımcı 5.5 74,830

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Yapımcı 6.3 31,958

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Yapımcı 6.1 60,301

Günışığı
1996 Aksiyon Yapımcı 5.8 59,096

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Yapımcı 6.6 44,951
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,174) The 100 (2,426) La casa de papel (1,831) Castle Rock (1,742) Sharp Objects (1,371) Preacher (1,367) The Sinner (1,128) Vikings (950) Westworld (776) Friends (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018