Giriş Kayıt
Paul Neesan

Paul Neesan


Yapımcı

Paul Neesan, yapımcı.

Minik Örümcek Şarlot (2006), Şirinler (2011), Şifre Merkür (1998), Ateş Altında Cesaret (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler 2
2013 Animasyon Yapımcı 5.4 32,908

Şirinler
2011 Animasyon Yapımcı 5.5 75,370

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Yapımcı 6.3 32,276

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Yapımcı 6.1 60,883

Günışığı
1996 Aksiyon Yapımcı 5.9 59,506

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Yapımcı 6.6 45,367
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,670) Supernatural (4,509) The Big Bang Theory (3,195) The Flash (2,556) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,823) Shameless (1,683) Titans (1,613) La Casa de Papel (1,140) Manifest (1,098)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018