Giriş Kayıt
Paul Neesan

Paul Neesan


Yapımcı

Paul Neesan, yapımcı.

Minik Örümcek Şarlot (2006), Şirinler (2011), Şifre Merkür (1998), Ateş Altında Cesaret (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şirinler 2
2013 Animasyon Yapımcı 5.4 32,596

Şirinler
2011 Animasyon Yapımcı 5.5 74,874

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Yapımcı 6.3 31,983

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Yapımcı 6.1 60,339

Günışığı
1996 Aksiyon Yapımcı 5.8 59,129

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Yapımcı 6.6 44,986
Film Altyazıları
Upgrade (8,898) Deadpool 2 (5,615) Tag (3,979) Avengers: Infinity War (3,050) Skyscraper (2,921) Adrift (2,344) The Endless (1,811) Down a Dark Hall (1,313) Ah-ga-ssi (714) Bad Samaritan (637)
Dizi Altyazıları
Castle Rock (2,550) La casa de papel (1,934) The 100 (1,747) Better Call Saul (1,412) Yellowstone (1,306) Suits (1,035) Vikings (989) Friends (981) Westworld (939) Black Mirror (927)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018