Giriş Kayıt
Mark Neely

Mark Neely


Oyuncu

Mark Neely, oyuncu.

The Siege of Firebase Gloria (1989), 12:01 PM (1990), (1986) Gri Adam (1986), (1994) Night of the Demons 2 (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1994 Korku Oyuncu 6.2 3,549
1990 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.8 940
1989 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,107

Gri Adam
1986 Komedi Oyuncu 5.2 6,487
1986 Aksiyon Oyuncu 4.1 1,057
1984 Komedi Oyuncu 7.7 8,586
1979 Aksiyon Oyuncu 8.5 2,396
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,802) Shameless (3,767) Bodyguard (2,348) Castle Rock (1,994) The First (1,588) Fear the Walking Dead (1,419) The 100 (1,110) La Casa de Papel (1,104) Suits (855) Friends (787)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018