Giriş Kayıt
Keith Neely

Keith Neely


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Keith Neely, sanat bölümü, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

Huck Finn'in Maceraları (1993), (1994) Ed Wood (1994), (1998) Patch Adams (1998), (1995) Tank Girl (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Keith Neeley
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.4 58,580
2009 Komedi Yapım Tasarımcısı 7.4 16,515
2009 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.6 3,436
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 7.1 1,498

Beyaz Hüzün
2009 Dram Yapım Tasarımcısı 6.3 12,774
2009 Dram Yapım Tasarımcısı    

Kayıp Oda
2006 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 8.3 25,590
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.0 61,433
2005 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 7.9 3,887

Bay ve Bayan Smith
2005 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.5 399,897

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Yönetmeni 5.0 19,240

Panik Odası
2002 Gerilim Sanat Yönetmeni 6.8 230,017

Cennetin Ötesi
2000 Dram Sanat Bölümü 5.1 7,453

Gelecek Cuma
2000 Komedi Sanat Yönetmeni 6.1 32,275
1999 Macera Sanat Yönetmeni 7.1 5,188
1998 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 91,099

Kutsal Adam
1998 Komedi Sanat Bölümü 4.9 16,633
1998 Komedi Sanat Yönetmeni 5.8 5,610
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.7 37,579

Çılgın Fanatikler
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.2 8,438

Yılbaşı Tatili
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.6 10,246
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 5.3 27,424
1994 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 153,980
1994 Aile Sanat Yönetmeni 6.0 7,869
1993 Macera Sanat Bölümü 5.8 1,203

Huck Finn'in Maceraları
1993 Macera Sanat Bölümü 6.2 6,428
1990 Suç Sanat Yönetmeni 5.5 140
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,394) Shameless (2,113) Fear the Walking Dead (1,754) Suits (1,591) Castle Rock (1,474) Bodyguard (1,347) La Casa de Papel (1,306) Mayans M.C. (1,126) The 100 (1,094) The Sinner (1,029)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018