Giriş Kayıt
Blake Neely

Blake Neely (49)


Müzisyen, Müzisyen

Blake Neely, 28 Nisan 1969 Paris, Texas, ABD doğumlu müzisyen, müzisyen.

Üniversiteler Yarışıyor (2006), Vahiyler (2005), The Sixties (2013), The Seventies (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1969
Doğum Yeri: Paris, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Blake Neeley | Blake 'Shook' Neely
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Belgesel Müzik 8.5 11
2018 Dram Müzik 7.2 1,509
2018 Suç Müzik 7.9 44,159
2018 Dram Müzik 7.5 6,428
2017 Belgesel Müzik 8.2 12,417
2016 Suç Müzik 7.4 79,201
2016 47 Kısa Metraj Müzik
Müzik
8.0 169
2016 47 Belgesel Müzik 6.8 1,422

Geleceğin Efsaneleri
2016 Aksiyon Müzik 6.9 77,517
2016 Belgesel Müzik 7.3 4,292
2015 Aksiyon Müzik 6.5 93,148

Kör Nokta
2015 Aksiyon Müzik 7.5 58,778
2015 Animasyon Müzik 7.3 2,684
2015 Belgesel Müzik 8.3 923
2014 Aksiyon Müzik 7.9 268,631
2014 45 Belgesel Müzik 7.4 884

Diriliş
2014 Dram Müzik 7.4 14,392
2013 Belgesel Müzik
Müzik
8.5 1,056
2013 Dram Müzik 7.3 3,630
2012 Dram Müzik 7.8 5,619
2012 Komedi Müzik 7.7 1,844

Ok
2012 Aksiyon Müzik 7.7 373,035

Bourne'un Mirası
2012 43 Aksiyon Müzik 6.7 265,272

İyi Günde Kötü Günde
2011 42 Komedi Müzik 5.0 8,598
2011 42 Belgesel Müzik 8.0 12
2011 Dram Müzik 7.0 18,020

Başımıza Gelenler
2010 41 Komedi Müzik 6.6 111,253
2010 Aksiyon Müzik 6.9 15,644

Pasifik Cephesi
2010 Aksiyon Müzik
Müzik
8.3 85,122
2009 Dram Müzik 6.5 8,419

Unutulmaz Tatil
2009 40 Komedi Müzik 4.9 4,241

Hızlı Sörfçü
2008 39 Komedi Müzik
Müzik
4.7 7,994

Molly Hartley'in Laneti
2008 39 Dram 3.9 8,802
2008 Suç Müzik 8.1 150,077
2008 39 Animasyon Müzik 6.4 6,964

Zohan'a Bulaşma
2008 39 Aksiyon Müzik 5.5 175,161
2008 39 Aksiyon Müzik 6.4 404,858

Muhteşem Howard
2008 39 Komedi Müzik 6.5 12,875
2008 Komedi Müzik 7.7 8,972

Manhattan'da sihir
2007 38 Animasyon Müzik 7.1 163,195

Avukat
2007 38 Suç Müzik 7.3 147,623

Simpsonlar: Sinema Filmi
2007 38 Animasyon Müzik 7.3 288,260

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 38 Aksiyon Müzik 7.1 548,536
2007 Aksiyon Müzik 8.3 4,413

Elvis ve Anabelle
2007 38 Dram Müzik
Müzik
7.3 4,644
2007 Komedi Müzik 7.3 3,382
2006 Dram Müzik 7.3 20,241

Umudunu Kaybetme
2006 37 Biyografi Müzik 8.0 398,979

Prestij
2006 37 Dram Müzik 8.5 1,043,529

Gönüllü Kahraman : Nacho Libre
2006 37 Komedi Müzik 5.7 74,746

Kumanda
2006 37 Komedi Müzik 6.4 279,501

Üniversiteler Yarışıyor
2006 37 Komedi Müzik
Müzik
6.7 20,254

Da Vinci Şifresi
2006 37 Gizem Müzik 6.6 366,644
2006 37 Macera Müzik 5.5 52,077
2006 Komedi Müzik 7.7 739
2005 36 Aksiyon Müzik 7.2 361,520

Kiralık Sevgili
2005 36 Komedi Müzik 6.1 44,460
2005 36 Belgesel Müzik 7.0 860

Ada
2005 36 Aksiyon Müzik 6.9 285,958

Into The West 1
2005 Western Müzik 8.1 6,032

Vahiyler
2005 Fantastik Müzik 6.5 1,430
2005 Dram Müzik 5.2 168
2005 Dram Müzik 8.0 2,013

Mükemmel
2004 35 Komedi Müzik 6.4 73,124

Kral Arthur
2004 35 Aksiyon Müzik 6.3 150,597

Başkanın Kızı
2004 35 Komedi Müzik
Müzik
5.0 19,597

Kedi Kadın
2004 35 Aksiyon Müzik 3.3 100,309

Buhar Çocuk
2004 35 Animasyon Müzik 6.9 15,481

Gizli Pencere
2004 35 Gizem Müzik 6.6 167,641

Yarından Sonra
2004 35 Aksiyon Müzik 6.4 379,933
2004 35 Bilim-Kurgu Müzik 4.3 297

Boksun Kraliçesi
2004 35 Biyografi Müzik 5.3 6,369

Uzak Ülke
2003 34 Aksiyon Müzik 7.5 61,195

Aşkta Herşey Mümkün
2003 34 Komedi Müzik 6.7 101,993

Son Samuray
2003 34 Aksiyon Müzik 7.7 365,004

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti
2003 34 Aksiyon Müzik 8.0 950,419

Çaylak
2003 34 Aksiyon Müzik 6.6 123,278
2003 34 Aksiyon Müzik
6.5 24,080

Tehlikeli Saatler
2002 33 Dram Müzik 6.7 54,947
2002 Dram Müzik 7.5 11,487

Bıçağın İki Yüzü 2
2002 33 Aksiyon Müzik 6.7 183,640

Büyük Dalga
2002 33 Dram Müzik 5.7 28,295

Büyük Günahlar
2002 33 Suç Müzik 6.3 35,368

Ölümüne Takip
2002 33 Aksiyon Müzik 5.5 67,804
2001 32 Komedi Müzik 3.9 368

Çılgın Güzel
2001 32 Dram Müzik 6.5 22,846

Frekans
2000 31 Suç Müzik 7.4 93,414
2000 31 Belgesel Müzik 8.8 3,373

Demir Dev
1999 30 Animasyon Müzik 8.0 154,172
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019