Giriş Kayıt
Brent Neale

Brent Neale (55)


Oyuncu, Kostümcü

Brent William Neale, 17 Nisan 1963 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, kostümcü.

Careful (1992), Father's Day (2011), (2002) Dracula: Pages from a Virgin's Diary (2002), (2014) The Editor (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brent William Neale
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1963
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 51 Komedi Oyuncu 6.0 2,011
2014 Suç Oyuncu 6.9 604
2011 48 Aksiyon Oyuncu 6.0 2,396
2011 48 Dram Oyuncu 5.5 1,266
2009 46 Kısa Metraj Oyuncu 7.0 140
2007 44 Komedi Oyuncu 6.0 2,130
2006 43 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 496
2003 40 Komedi Oyuncu 7.2 5,417
2002 39 Komedi Oyuncu 7.0 1,741
1992 29 Dram Oyuncu 4.7 225
1992 29 Komedi Oyuncu 7.1 1,566
1990 27 Komedi Oyuncu 6.7 1,074
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018