Giriş Kayıt
Brent Neale

Brent Neale (55)


Oyuncu, Kostümcü

Brent William Neale, 17 Nisan 1963 Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu oyuncu, kostümcü.

Careful (1992), Father's Day (2011), (2002) Dracula: Pages from a Virgin's Diary (2002), (2014) The Editor (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Brent William Neale
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1963
Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
Burcu: Koç
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 51 Komedi Oyuncu 6.1 1,461
2014 Suç Oyuncu 6.9 516
2011 48 Aksiyon Oyuncu 6.0 1,944
2011 48 Dram Oyuncu 5.5 1,134
2009 46 Kısa Metraj Oyuncu 7.1 119
2007 44 Komedi Oyuncu 6.0 1,970
2006 43 Komedi Kostüm Bölümü 6.1 465
2003 40 Komedi Oyuncu 7.2 5,112
2002 39 Komedi Oyuncu 7.0 1,573
1992 29 Dram Oyuncu 4.8 197
1992 29 Komedi Oyuncu 7.2 1,438
1990 27 Komedi Oyuncu 6.8 990
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018