Giriş Kayıt
Yuriy Nazarov

Yuriy Nazarov (82)


Oyuncu

Yuri Vladimirovich Nazarov, 05 Mayıs 1937 Novosibirsk, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Küçük Vera (1988), (1966) Andrei Rublev (1966), (1975) Ayna (1975), (2013) Stalingrad (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yuri Vladimirovich Nazarov
Doğum Tarihi: 05 Mayıs 1937
Doğum Yeri: Novosibirsk, Rusyan SFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Yu. Nazarov
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Biyografi Oyuncu 8.2 798
2013 Dram Oyuncu 8.1 316
2013 76 Aksiyon Oyuncu 5.6 14,693
2010 73 Macera Oyuncu 5.3 79
2009 72 Dram Oyuncu 6.9 65

Hız Sınırı
1994 57 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,103
1991 54 Dram Oyuncu 6.8 113
1991 54 Aksiyon Oyuncu 8.1 7

Küçük Vera
1988 51 Dram Oyuncu 7.0 1,569
1987 50 Dram Oyuncu 5.7 29
1985 48 Komedi Oyuncu 5.8 52
1985 48 Dram Oyuncu 5.5 34
1984 47 Dram Oyuncu 6.0 5
1981 44 Dram Oyuncu 7.1 78
1977 40 Suç Oyuncu 6.6 23

Ayna
1975 38 Biyografi Oyuncu 8.1 32,249
1975 38 Dram Oyuncu 7.3 18
1974 37 Macera Oyuncu 7.1 487

Sıcak Kar
1974 37 Savaş Oyuncu 7.1 325
1971 34 Aksiyon Oyuncu 7.2 264
1971 34 Dram Oyuncu 7.8 399
1969 32 Dram Oyuncu 8.0 706
1966 29 Biyografi Oyuncu 8.2 38,947
1965 28 Dram Oyuncu 7.5 191
1958 21 Biyografi Oyuncu 7.0 29
Dizi Altyazıları
Chernobyl (4,630) The 100 (3,248) Game of Thrones (2,194) Warrior (1,949) Black Mirror (1,845) Shingeki no kyojin (1,707) The Big Bang Theory (1,645) Vikings (1,270) Swamp Thing (1,172) Breaking Bad (1,138)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019