Giriş Kayıt
Martina Navratilova

Martina Navratilova (62)


Oyuncu

Martina Navratilova, 18 Ekim 1956 Revnice, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu.

"I'm a Celebrity, Get Me Out of Here!" (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Ekim 1956
Doğum Yeri: Revnice, Çekoslavakya [bugünkü Çek Cumhuriyeti]
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 62 Belgesel Oyuncu 8.1 541
2014 Belgesel Oyuncu 6.2 276
2011 55 Belgesel Oyuncu 6.5 80
2005 Aile Oyuncu 4.8 8,903
1999 Talk-Show Oyuncu 2.6 882
1988 32 Komedi Oyuncu 7.8 115
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019