Giriş Kayıt
Barry Navidi

Barry Navidi (58)


Yapımcı, Oyuncu

Bahram Navidi, 17 Mayıs 1960 Tehran, İran doğumlu yapımcı, oyuncu.

Big Bad Love (2001), (2004) Venedik Taciri (2004), (2013) Salomé (2013), (2011) Wilde Salome (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bahram Navidi
Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1960
Doğum Yeri: Tehran, İran
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 57 Suç 5.2 9,711
2015 55 Belgesel 8.2 6,198

Dönüm Noktası
2014 54 Komedi 5.6 5,819
2013 53 Dram Yapımcı 6.7 1,418
2013 53 Dram Yapımcı    
2011 51 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.8 734

Venedik Taciri
2004 44 Dram Yapımcı 7.1 32,747
2001 41 Komedi Yapımcı 6.2 605
Dizi Altyazıları
True Detective (4,805) Shameless (3,760) Vikings (2,130) Inside No. 9 (1,674) Counterpart (1,500) Project Blue Book (1,363) The Blacklist (1,213) The Flash (1,205) Arrow (1,191) This Is Us (806)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019