Giriş Kayıt
Lidia Navarro

Lidia Navarro (43)


Oyuncu

Lidia Navarro, 16 Eylül 1975 doğumlu oyuncu.

Frágil (2004) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Eylül 1975
Diğer Bir İsmi: Lidya Navarro
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 41 Dram Oyuncu 5.2 8
2009 Dram Oyuncu 7.4 100
2008 Oyuncu 3.4 25

Blinkers
2007 32 Komedi Oyuncu 4.8 243
2007 32 Komedi Oyuncu 5.2 370
2007 Oyuncu 5.7 144
2005 Oyuncu 5.9 230
2001 Oyuncu 7.4 1,070
2000 Oyuncu 5.6 569
1999 Oyuncu 6.0 267
1997 Oyuncu 3.5 295

Yolculuk
1992 17 Dram Oyuncu 7.2 569
1991 Komedi Oyuncu 6.6 680
Dizi Altyazıları
True Detective (6,970) Shameless (3,354) Vikings (2,715) Inside No. 9 (1,923) Shooter (1,599) Gotham (1,476) The Umbrella Academy (1,109) The Blacklist (1,045) Doom Patrol (885) The Big Bang Theory (870)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019