Giriş Kayıt
Barbara Naujock

Barbara Naujock


Makyaj, Kostüm Tasarımcısı

Barbara Naujock, makyaj, kostüm tasarımcısı.

Diğer Bir İsmi: Barbara Naujok
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.4 3,162
1977 Makyaj 6.7 26
1968 Makyaj 6.1 116
1967 Macera Makyaj 6.2 336
1966 Macera Makyaj 6.3 378
Dizi Altyazıları
Vikings (5,787) Supernatural (2,608) Titans (2,502) The Flash (1,651) The Gifted (1,275) Doctor Who (1,197) The Big Bang Theory (1,032) Outlander (1,031) La Casa de Papel (992) Black Mirror (979)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018