Giriş Kayıt
Tony Nardi

Tony Nardi


Oyuncu

Antonio Luigi Nardi, Calabria, İtalya doğumlu oyuncu.

King (2011), Speaking Parts (1989), Bonanno: A Godfather's Story (1999), Trendeki Adam (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Antonio Luigi Nardi
Doğum Yeri: Calabria, İtalya
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 6.8 3,790
2017 Tarihi Oyuncu 6.5 264
2016 Suç Oyuncu 5.4 4,386
2016 Komedi Oyuncu 6.4 98
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 6,458
2015 Suç Oyuncu 7.0 6,983
2015 Dram Oyuncu 5.3 8,447
2015 Animasyon Oyuncu 6.8 311
2015 Biyografi Oyuncu 7.0 1,356
2014 Biyografi Oyuncu 7.3 420
2012 Dram Oyuncu 5.2 82
2011 Dram Oyuncu 5.3 301

Trendeki Adam
2011 Dram Oyuncu 5.5 598
2011 Suç Oyuncu 6.9 1,146

Tapınma
2008 Dram Oyuncu 6.3 2,959

Babamın Meleği
1999 Oyuncu 6.9 108
1999 Suç Oyuncu 6.7 832
1998 Biyografi Oyuncu 6.6 32

Sigortaci
1991 Komedi Oyuncu 6.7 2,832
1989 Dram Oyuncu 6.7 1,168
1989 Komedi Oyuncu 6.8 902
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018